Standdaarbuiten | straatinfo

drugs politie meldingen

Amfetamine-laboratorium ontdekt

drugs

Standdaarbuiten - De politie heeft donderdagavond in een grote loods aan de Oude Kerkstraat een amfetamine-laboratorium aangetroffen. Een man (48) uit het Zuid-Hollandse Zevenhuizen is aangehouden. Er werden ook een verduisterde vrachtauto en een gestolen personenauto aangetroffen en in beslag genomen.

De politie kwam het laboratorium op het spoor tijdens een onderzoek naar eenhennepkwekerij en een verduisterde vrachtauto. In de loods (100 x 50 meter) werdgeen kwekerij, maar een drugslaboratorium ontdekt. De loods hoort bij eenchampignonkwekerij.De politie is vrijdag begonnen met een onderzoek en hetontmantelen van het laboratorium. De vrachtauto en de personenauto zijninbeslag genomen en afgevoerd.

Tijdens het onderzoek op vrijdagmorgen trokken twee mannen de aandacht, toenze zich verdacht gedroegen. Ze reden in een bedrijfsauto in de buurt van hetlaboratorium. In de auto trof de politie diverse vaten met grondstoffen voor hetlaboratorium aan. De twee mannen zijn aangehouden en de spullen zijn in beslaggenomen. Het betreft een man (38) uit Oss en een man (29) uit Breda.

De drie verdachten zijn vandaag in verzekering gesteld.

Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen

Tijdens het onderzoek wordt gebruik gemaakt van de LandelijkeFaciliteit Ondersteuning Ontmantelen. Dit politieonderdeel ondersteunt bij deontmanteling van productieplaatsen van synthetische drugs en aanverwanteincidenten. De ontmanteling van productieplaatsen van synthetische drugs vormteen toenemende zorg van de overheid. Hierbij spelen grote risicos voorveiligheid en milieu een rol.

Soortgelijke berichten

Groot amfetaminelaboratorium ontdekt
Zaltbommel

Twee aanhoudingen na wapenvondst
Heerlen

Arrestatie vanwege verdenking betrokkenheid drugslab
Roosendaal

Amfetaminelab ontmanteld
Rucphen

Drugslab ontdekt aan Baarshof
Tilburg

Drugslab in loods ontmanteld
Vlissingen

Onderzoek naar aangetroffen drugslab bij boerderij
Heerlen

Koffertje met explosief in politiebureau
Tilburg

Politie ontdekt hennepkwekerij en amfetaminelaboratorium
Espel

Poolse chemicalinlijn voor amfetamine opgerold
Oss

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio